Welkom!


logo Krabbie Krab op School

Welkom!                                                                                                                    

Krabbie Krab op School is een digitaal educatief systeem voor het basisonderwijs, gebaseerd op thematisch onderwijs. Met onze doorlopende leerlijn verwerft het kind niet alleen een uitgebreide woordenschat maar ook veel meer kennis en inzicht in de onderwerpen die aangeboden worden. Kinderen werken op hun eigen niveau. We leggen de lat hoog.

De woordenschat van kinderen is de afgelopen 20 jaar schrikbarend teruggelopen. Inmiddels zijn er al 2,5 miljoen mensen die laaggeletterd zijn (16-65 jr)!  En dat in een welvarend land als Nederland.

Moeten we daarom nog langer praten over de vraag waarom de leerstof niet aangeboden wordt op een manier die aansluit op de belevingswereld van kinderen van vandaag?

We starten in groep 4. De kinderen werken ca. 20-60 minuten per dag met de digitale leerstof. De leerstof is webbased, en uitvoerbaar op zowel een tablet als desktop. Heeft de school geen computer of tablet, dan kunnen wij hiermee assisteren. De tablets kunnen tegen een borg worden verkregen.

  • Mediawijsheid wordt gestimuleerd.
  • Het leerlingvolgsysteem is een gesloten schoolsysteem.
  • Het programma is webbased.

Aanmelden voor een proefabonnement kunt u hier doen.

Wilt u meer informatie?Mail:  info@krabbiekrab.nl of bel 06-51708929.

Krabbiekrab.nl is een onderdeel Stichting Tabletonderwijs Krabbie Krab op School KvK 64132102  Educatieve en creatieve ontwikkeling door  Esthers Atelier