Welkom!


logo Krabbie Krab op School

Welkom!                                                                                                                    

Welkom! Dit is de website van Krabbie Krab op School.

Wij maken een compleet digitaal leersysteem voor het huidige basisonderwijs, gebaseerd op het nieuwe onderwijzen. Onze leerlijn biedt een frisse blik op de leerstof en is een alternatief voor de huidige lesmethoden.

We bieden leerkrachten en ouders ondersteuning in de communicatie en verwachtingspatronen door middel van een uitgebreid leerlingvolgsysteem. Hierdoor zal de werkdruk verminderen en de onderlinge relatie tussen leerkracht en leerling verbeteren.  Deze leerlijn biedt voor ieder kind de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Het hoe en waarom zal u snel duidelijk worden.

Er worden talloze rapporten geschreven, grote congressen gehouden en verbeteringen beloofd, maar iedereen ziet dat het niet goed gaat en dat de taalachterstanden steeds duidelijker zichtbaar worden.
De woordenschat van kinderen is de afgelopen 20 jaar schrikbarend teruggelopen. Inmiddels zijn er al 2,5 miljoen mensen die laaggeletterd zijn, en dat op een bevolking van 17 miljoen!

Moeten we daarom nog langer praten over de vraag waarom de leerstof niet aangeboden wordt op een manier die aansluit op de belevingswereld van kinderen van vandaag?

Wij maken het volgende: een vernieuwend educatief leersysteem toegespitst op kinderen van nu. Dat heet:

                                                      Krabbie Krab op School

We starten in groep 4. De kinderen werken ca. 20-60 minuten per dag met de digitale leerstof. De leerstof is webbased, en uitvoerbaar op zowel een tablet als een desktop. Heeft de school geen computer of tablet, dan kunnen wij hiermee assisteren. Deze tablets kunnen tegen een borg worden verkregen.

  • Mediawijsheid wordt gestimuleerd.
  • Het leerlingvolgsysteem is een gesloten systeem.
  • Het programma is webbased.

Aanmelden voor een proefabonnement kunt u hier doen.

Wilt u meer informatie?Mail:  info@krabbiekrab.nl of bel 06-51708929.

Krabbiekrab.nl is een onderdeel Stichting Tabletonderwijs Krabbie Krab op School KvK 64132102 Creatieve ondersteuning door  Esthers Atelier