Nieuws


Stichting doelstelling:

Met onze stichting willen we niet alleen taalachterstand terugdringen in het onderwijs door digitaal onderwijs  aan te bieden maar ook creatieve vakken stimuleren. Dat kan in de ‘presentatieweken’. Iedere 4e week van de maand.

Scholen kunnen een voucher van ons krijgen om daarmee een lokale kunstenaar uit te nodigen. Of bijvoorbeeld een leskist te huren met technische onderdelen.

Maar ook een uitstapje naar een interessante fabriek/werkplaats/boerderij  (wat onderdeel is van het thematisch onderwijs die maand) kan bekostigd worden.

2e Missie
De tablets die gebruikt worden in het onderwijs kosten veel geld. Bovendien zitten we nog steeds met 21% BTW op digitale dragers. Samen met de scholen willen we een ‘refurbish-systeem’ opzetten voor de tablets. Zo kunnen kosten bespaard worden.

https://www.pifworld.com/nl/projects/F-91bvvf4M4/uitnodiging-van-stichting-krabbi/about

 

Tekening Haan voor leerlijn Krabbie Krab op School

Deze haan (gemaakt door Emma van Duin) wordt gebruikt in de leerlijn van Krabbie Krab op School. Niet alleen als leermiddel maar ook als animatie (gemaakt door Marionne Bos) om leerlingen te belonen voor hun inzet.

Wilt u weten of het lesprogramma geschikt is voor uw school? U kunt de school hier inschrijven voor een proefabonnement van 3 maanden. U krijgt de 1e maand gratis. We starten met groep 4.

Artikel uit COS magazine maart 2017.

Krabbiekrab.nl is een onderdeel van Stichting Tabletonderwijs Krabbie Krab op School KvK 64132102